top of page

Dolfijn dromen bij de tentoonstelling


De tentoonstellingsruimte werd een liefdevolle baarmoeder dankzij de aanwezigheid van licht-familie en de positieve intenties van iedereen die binnenkwam.

We hadden een Lemurisch altaar, een plaats om onze oorsprong te vieren. Dit is de oceaan die de liefde van de Bron draagt als vloeibare ether die de aardbol over gaat, ons eerste thuis, en de puur kristallijne liefde van Lemuria die ons terugroept naar ons Hart.


In het midden van de tentoonstelling lagen kleden, dekens en kussens. Michiel en ik gingen daar liggen om te rusten; ik heb veel rust nodig na de hersenbloeding en het was fijn die rust daar te krijgen, midden tussen onze kunst. Het was zo vredevol en al snel werd ik onderdeel van de dolfijnen die over aanwezig waren in de tentoonstelling. Veel mensen merten dit ook en gebruikten de ruimte voor meditatie en healing. Ik werd herinnerd aan een boodschap van de dolfijnen die ik ontving aan het begin van ons project...


”Ben vrij in je spel, en je werk zal spel zijn"


Michiel en ik hadden een prachtige week waarin vertrouwen, en mijn werk spel laten zijn, me naar een vredevolle en vreugdevolle staat brachten. We genoten van ontmoetingen met geweldige mensen van over de hele wereld. En van het maken van nieuwe vrienden in Glastonbury. We werden geraakt voorbij woorden omdat we zagen dat mensen onze boodschap echt ontvangen werd. Het binnenlaten van de hemelse boodschappen van Lemurische- en Sterrenfamilie en hun energie helpt ons de energie van de Nieuwe Aarde te verankeren.


This is the message I’m getting at the moment....


“Het is nu tijd geliefden, de stroom van de Liefdesbron is niet te stoppen, ontvang haar in je Hart en Geest, om geleid te worden naar Bliss"


Neem contact op als je ook een canvas of omlijste afdruk van de foto's wilt. We hebben er veel verkocht (bedankt!) maar we kunnen er meer afdrukken.💗.We kregen veel positieve terugkoppeling over de grotere formaten, ze hebben echt een prachtige invloed. 💙.


Met veel Liefde en Licht, Leanne en Michiel xxxx

(vertaald door Michiel)


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page