top of page

Over de

Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten

"De brug naar een dieper ontwaken van het Hart is gecodeerd in de tekst en de afbeeldingen"

18010949_708315389350300_256719841903852

Een Introductie

Deze kaartenset is een multidimensionaal geschenk van  Lemurië en de Pleiaden, en andere wezens van liefde en licht. Ze helpen ons te groeien en floreren, en we beginnen de lumineuze paden en mogelijkheden te herkennen die moeder aarde ons biedt in haar Ascentie.

Deze gidskaarten vormen een medium belangrijke signalen. Deze signalen van de Bron willen via de teksten en afbeeldingen je Hart bereiken. De Bron is je hoogste staat van aanwezigheid en helderheid; licht dat vooraf gaat aan elke vorm.

Herinneren van Lemurië

Velen herinneren zich levens in andere tijdperken, die onbekommerd en vreugdevol waren. Deze aspecten van jezelf liggen buiten de lineaire tijd en voorbij de dimensie die we de fysiek werkelijkheid noemen. We noemen dit daarom multidimensionaal bewustzijn.

Misschien ben je bekend met de Lemurische dimensie, een beschaving met een sterke verbinding met de Bron, maar zonder onze huidige technologie. Door verbinding hiermee te maken kun je een vredig gevoel ervaren in een proces dat zeer helend is.

Als beschaving kwam Lemurië vóór Atlantis, en beide werden geschrapt uit de moderne geschiedenis. Lemurië vertegenwoordigt liefdevolle hartenergie. Je kunt je hierop afstemmen om energie te ontvangen voor healing en ascentie zodat je hart zich mag openen.

Gebruik van de kaartenset en gids

Elke kaart heeft een betekenis met betrekking tot een deel van jouw spirituele weg. Door een kaart te trekken gaat de energie haar werk doen. Neem de tijd om de afbeelding te bekijken en te tekst te lezen, zodat je deze energie kunt ontvangen. Neem nota van onderdelen die je speciaal aanspreken.

In dit proces kun je jouw verbinding met Lemurië en de Pleiaden ontdekken en verdiepen. Deze lichtwezens zijn bij je als gids in je dagelijks leven, en dit is een gegeven waar je steeds meer bewust van kunt worden. Geleidelijk aan kun je hun aanwezigheid steeds meer horen, zien en voelen.

De kaarten kunnen je een antwoord laten zien op innerlijke vragen, direct of indirect. Uiteindelijk is het antwoord altijd in je eigen Hart. Het werken met de kaarten en met dit boek versterkt deze hart-verbinding.

IMG_5085.large.JPG
IMG_5195.large.JPG
Dolphin codes layout.png

De Leggingen uit het boek zijn beschikbaar op de gratis ledenpagina.

🔗 Terug naar de startpagina

Bedankt voor het bezoeken van de website !

(c)  Leanne Ta'Iki Anawa & Michiel Kroon

bottom of page