top of page

De Lemurische Blauwdruk

Sleutel tot je Bestemmingsplan

Wij zijn erg blij de Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten, die binnenkort ook in het Nederlands uitkomen, met je te kunnen delen. In 'De Lemurische Blauwdruk' demonstreren hoe deze je kunnen helpen je spirituele bestemmingsplan te verwezenlijken. Ieder van ons heeft een Lemurisch Sterrenkind in zich, die alle oorspronkelijke coderingen en mogelijkheden in zich draagt. Dit is je natuurlijkste zelf dat aan het opstaan is.

Je Lemurisch Sterrenkind is je Unieke Expressie, je uitstraling van zuiver licht, zonder alle conditionering vanuit afscheidingsbewustzijn.

Deze oude conditionering was een sluier die ons heldere zicht van eenheid en waarheid bedekte, en onze unieke mogelijkheiden en innerlijke wijsheid. Deze sluier is nu aan het oplossen. Hemel op Aarde komt terug en we zijn uitgenodigd om ons licht te belichamen, om de oude energie los te laten en de afstemming met ons geboorterecht te verwezenlijken.

Lemurië was een prachtig collectief van het hart, het was de Tuin van Eden, voordat de mensheid in afscheidingsbewustzijn wegzakte. We zijn nu aan het terugkeren naar Eden.

Velen herinneren zich Lemurië en andere verwezenlijkingen van ascentie, omdat Gaia (onze moeder Aarde) zelf terugkeert naar hogere frequenties die ons ook weer doen ontwaken. Zoals ze zich begeeft zich in de 5e dimensie gaan wij, als haar kinderen, daar ook naar toe.

Velen die in deze tijd geïncarneerd zijn op Aarde worden diep geraakt door de Lemurische Frequenties. We herkennen de diepte en voelen de volkomen natuurlijkheid! Lasten en Spanningen vallen weg in eenvoud.

Eenmaal ontwaakt worden we geleid door ons Lemurisch Sterrenkind in een terugkeer naar onze pure staat van belichaming van ons licht. Met onze herstelde helderheid kunnen we de verstoringen herkennen die nu lang genoeg op Aarde hebben voortgeduurd. We kunnen onze aandacht bij ons Hart houden, bij onze wezenlijke expressie van het licht.

In onze video's geven we onze gasten een ervaring van hun Levende Lemurische Blauwdruk, zodat ze deze kunnen verkennen en integreren. Hierdoor kan hun unieke expressie zich openen.

 

In 2019 hebben we veel engelstalige video's gemaakt. (zie engelstalige video's op lemurianstarchildoracle.com) Nu de vertaling naar het Nedelands eraan komt, zijn we ook op zoek naar Nederlandse gasten. Als je van de mogelijkheid gebruik wilt maken ook een gast wilt zijn, stuur Michiel dan een bericht via het contact formulier. De video's worden zijn live of van tevoren opgenomen op een geschikte tijd.​

Lemurische Groet van Liefde en Licht,

Leanne en Michiel xx

bottom of page