top of page
IMG_2268

IMG_2268

Michiel and Leanne at Glastonbury Abbey, 2018

The nearly complete deck!

The nearly complete deck!

The Sea in Ibiza - ahhh!

The Sea in Ibiza - ahhh!

Enjoying Ibiza's almond blossom

Enjoying Ibiza's almond blossom

Dolphin friends!

Dolphin friends!

Leanne with the deck, Ibiza

Leanne with the deck, Ibiza

Ibiza Spring Walk

Ibiza Spring Walk

Portals

Portals

Lemurian and Pleiadian

Lemurian and Pleiadian

Divine Blueprint

Divine Blueprint

Higher Heart

Higher Heart

Joy of Life

Joy of Life

Cycles

Beyond Cycles

Surrender

Surrender

Forgiveness

Forgiveness

The Co-creators ;) .

Over de Auteurs

Wij zijn Michiel en Leanne: healers, auteurs en kunstenaars. Wij channelen energie van Lemurië en de Pleiaden.

We hebben de tekst en kunst van het de Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten gemaakt. We hebben drie jaar aan deze creatie gewerkt. In juni 2019 hebben we de engelstalige versie gepubliceerd.

Leanne en Michiel zijn beide channels voor de energie van Liefde en Wijsheid die voortkomt uit de brom. Allebei hebben ze hun diepste waarheid gevonden in de essentie van puur Bewustzijn en Liefde. Ook hebben ze gaven ontwikkeld van het zien en communiceren op subtiel niveau. Op hun eigen unieke manieren wijden ze zich toe aan de indaling van dit Licht en Bewustzijn in hun lichaam en leven. De expressie hiervan steunt ook anderen op hun pad van ontwaken, integratie en expressie.

Michiel is een kosmisch channel voor Aartsengel Michael en lichtwezens van de Pleiaden. In zijn groepen, workshops en video's geeft hij mensen een gevoelde ervaring van Lemurië en de Pleiaden. Hij creëert ook Pleiadische Kunst met Lichtcodes die tentoongesteld is in Glastonbury (Engeland). Voorbeelden van zijn unieke lichtcodes kun je vinden in de Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten, en Michiel heeft ook de meeste teksten gechanneled.

Michiel werd geboren in 1981 in Dordrecht en groeide op in Papendrecht en Zoetermeer. Terwijl hij zijn opleiding deed, hield hij zich ook bezig met yoga en meditatie. Op zijn 23e had hij zijn eerste ervaring van spiritueel ontwaken. Na zijn universitaire studie veranderde zijn focus en begon hij zijn leven af te stemmen op zijn spirituele pad. Door zijn werk in de naschoolse opvang verfijnde zijn pad om een levende waarheid in zijn hart te vinden.

Hij had daarna een volgende krachtige ervaring van ontwaken in Glastonbury, Engeland en begon Aartengel Michael te channelen, alsmede Pleiadische energie. Hij past dit toe in privé sessies en ook workshops in het zuid-westen van Engeland. Tijdens deze periode raakte hij ook geïnteresseerd in visuele- en geluidskunst met tentoonstellingen in de Glastonbury Galleries. Tijdens een van deze tentoonstellingen in 2016 ontmoette hij Leanne en een prachtige verbinding begon zich te ontwikkelen.

Leanne wijdde zich toe aan kwetsbare volwassenen met mentaal en emotioneel leed. Ze hielp hen in hun eigen kracht te komen door sociaal bewuste therapie als psycholoog voor de NHS. Door haar oefening in meditatie werd ze zich bewust van het 'Geheel', de onverwoestbare Bron in mensen. Haar clienten konden dit  herontdekken in Hogere Zelf Readings en Portretten in haar eigen praktijk. Ze heeft vele honderden portretten gemaakt met geweldige feedback. Leanne verrijkt deze herontdekking met Lemurische Healing, een energetische therapie die ook helpt de brug naar bewustzijn van het hogere zelf te versterken. Tevens ruimt de Lemursiche Healing blokkades op van de integraties en expressie van onze unieke frequenties en gaven. Leanne kwam in bewuste verbinding met Lemurische tijdslijnen en gidsen in 2011 en deelt graag haar wijsheid over deze beschaving, en het belang van Lemurië als Blauwdruk voor de Nieuwe Aarde. Ze deelt ook de bliss, healing en liefde van de hogere dimensies in kunst en taal, en veel hiervan is beschikbaar in de Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten.

Michiel en Leanne reisden door inspirerende landschappen in Engeland, Wales, Nederland, Zuid-Frankrijk, Spanje en Ibiza, om te werken aan de Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten en de boodschap hiervan te delen. In Juli 2019 organiseerden ze opnieuw een tentoonstelling, getiteld 'Lemurian Starchild Portals' vanwege de publicatie van de Engelstalige versie van de gidskaarten.

bottom of page