top of page

Download Leggingen

Alle leggingen (c) Michiel Kroon & Leanne Carpenter

Inner Child Healing Layout NL

- 7 Kaarten - Deze legging is ideaal als je in een diep helingsproces bent. Je hoeft geen kaarten klaar te leggen, wat een voordeel is als je alle kaarten van de set wilt gebruiken, inclusief kaarten uit de “Kinderen van Lemurië” categorie

Kaart voor Vandaag

- 1 Kaart - Een verfrissende energie vanuit de Universele Liefdesbron. Het trekken van een kaart, met of zonder vraag, helpt je om de dag stralend te beginnen of met vertrouwen verder te gaan. - Spreid de kaarten uit met de afbeeldingen naar beneden en kies er één uit. Soms kan het zijn dat een kaart er letterlijk ‘uit springt’ voordat je er één trekt. In dat geval is er een speciale boodschap voor je. - Je kaart vertelt je meer over wat er op dit moment voor je speelt. Dit kan iets zijn dat je

Hogere Zelf Legging

- 10 Cards - Je Hogere Zelf is de spirituele kracht die je leven op aarde mogelijk maakt. Dit Zelf gaat voorbij fysieke vormen, maar je door er verbinding mee te maken integreer je het in de materie.

Diamond Light Downloads

Stem af en vraag je Hogere Zelf je te te leiden naar het juiste aantal kaarten. Let ze intuitief rondom het Diamanten Grid, en laat je Hart je leiden in een dynamische download van diamant-licht.

Dolfijnen Creatie Cirkel

- 3 Kaarten - Nieuwe energie vindt zijn weg naar jouw gezegend hart, dat op zijn beurt mag overstromen van dankbaarheid en liefde de wereld in mag brengen. De eerste kaart vertegenwoordigd een nieuw bewustzijn, de tweede vertelt je waar in je leven je met dit bewustzijn mag werken om jezelf te helen. Ten slotte vertelt de derde kaart je hoe je de energie in je leven kunt integreren en stabiliseren om deze naar buiten toe te delen.

Lemurian Starchild Reading

- 7 Cards - De Lemurisch Sterrenkind Legging toont je de stapstenen van je spiritueel pad. We gebruiken de zeven kaarten van de ‘Kinderen van Lemurië’ categorie. Elk van deze kind energieën vertegenwoordigt een innerlijke fase en een innerlijk aspect van jezelf.

bottom of page