top of page

Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten

Originele Box Set

  • 88 Kaarten

  • Groot formaat Kaarten

  • Gouden Randen

  • Boek van 340 Bladzijden

 

Deze set is een multidimensionaal geschenk van Lemurië en de Pleiaden, en andere wezens van liefde en licht. Ze helpen ons te groeien en floreren, en we beginnen de lumineuze paden en mogelijkheden te herkennen die moeder aarde ons biedt in haar Ascentie.

Deze kaartenset is een multidimensionaal geschenk van Lemurië en de Pleiaden, en andere wezens van liefde en licht. Ze helpen ons te groeien en floreren, en we beginnen de lumineuze paden en mogelijkheden te herkennen die moeder aarde ons biedt in haar Ascentie.

Deze gidskaarten vormen een medium belangrijke signalen. Deze signalen van de Bron willen via de teksten en afbeeldingen je Hart bereiken. De Bron is je hoogste staat van aanwezigheid en helderheid; licht dat vooraf gaat aan elke vorm.

Elke kaart heeft een betekenis met betrekking tot een deel van jouw spirituele weg. Door een kaart te trekken gaat de energie haar werk doen. Neem de tijd om de afbeelding te bekijken en te tekst te lezen, zodat je deze energie kunt ontvangen. Neem nota van onderdelen die je speciaal aanspreken.

In dit proces kun je jouw verbinding met Lemurië en de Pleiaden ontdekken en verdiepen. Deze lichtwezens zijn bij je als gids in je dagelijks leven, en dit is een gegeven waar je steeds meer bewust van kunt worden. Geleidelijk aan kun je hun aanwezigheid steeds meer horen, zien en voelen.

De kaarten kunnen je een antwoord laten zien op innerlijke vragen, direct of indirect. Uiteindelijk is het antwoord altijd in je eigen Hart. Het werken met de kaarten en met dit boek versterkt deze hart-verbinding.

Reviews

Ik ben zeer te spreken over deze ongelooflijk mooie kaarten. In de korte tijd dat ik ze heb, voel ik al een diepe transformatie en een bekrachtiging in mijn connectie met Sirius, mijn hogere zelf, Lemurië, de regenboogbrug en de dolfijnen.

Jessica Amala

♥ Geweldige activaties, één van mijn favoriete kaartensets.

K

Het is etherisch op een manier die je niet in woorden kunt vatten. De kaarten, doos en boek zijn erg goed gemaakt. Een heel speciale ervaring.

Serenybore

Een tijdje terug zocht ik naar nieuwe informatie over Lemurië. Ik vroeg me af waarom nog niemand orakelkaarten had gecreëerd om deze geweldige energie naar buiten te brengen. En daar was het, iemand was op het idee gekomen. Ik voelde me meteen vol van vreugde en was geïntrigeerd.

Theseus R.

Ik ben erg onder de indruk en zeer dankbaar voor deze ervaring. Hier vanuit raad ik je aan dit als een bevestiging te zien als jdeze kaarten je aanspreken en je overweegt ze aan te schaffen.

Gemma Nelson

Ik ben zo blij, gezegend en dankbaar dat ik deze prachtige kaarten heb gevonden. Ik zocht naar iets nieuws & deze zijn zo mooi geïllustreerd, ongelooflijk gedetailleerd, en het boek zit vol wijsheid.

Vicky Foster

€49 incl. BTW

 

Verzending:

  • 3-5 werkdagen

  • Track & Trace

Kaarten en boek engelstalig

Meer producten op lemurianstarchildoracle.com

bottom of page