top of page

Bekijk Voorbeelden van Kaarten

We zijn erg blij onze creaties met je te kunnen delen!
Hieronder staan een aantal kaarten en teksten, gedeeld vanuit liefde

Levenvreugde
AriseSource NL3-page009.png

Levensvreugde

Wil je komen spelen, vragen de Lemurische Lichtwezens. Neem je Innerlijk kind maar mee! We willen je een plek laten zien die licht is, zodat je onze liefde kunt ontvangen.

Voel je een zwaarte om je heen? In onze omarming mogen al je gevoelens er zijn. Laat ons je lasten wegnemen, zodat er een glimlach op je gezicht verschijnt. Ontvang onze liefde en bliss totdat je er helemaal in opgaat en in lachen uitbarst om de grap van alles, totdat je totale levensvreugde voelt!

Voel je je geremd? Ontvang de energie van vreugde, want die kan je de moed geven om de creativiteit van je Hart te vinden. Jij hebt iets moois en unieks te delen, dus spreid je vleugels als boodschapper van deze vreugde.

Lemurisch Sterrenkind, je bent een uniek onderdeel van de Universele Liefdesstroom. We nodigen je uit om de Kelk van Vreugde te zijn die ieder moment beschikbaar is voor alle wezens in het Universum. Laat de vreugde van het Hart des Levens door je heen stromen zodat je je verfrist en herboren voelt.

De Hemelse Ambrosia is zo heerlijk en zo revitaliserend dat je er natuurlijkerwijs aan vast wilt houden. Maar als je het niet laat stromen dan gaat je Innerlijke Vreugde bederven, want je kelk kan niet meer worden bijgevuld! Kun je je oude vreugde loslaten en je Kelk terugbrengen naar de Bron? Dan zal die worden bijgevuld met de gouden nectar van nieuwe vreugde!

Open je hart om je geboorterecht van Liefde, Vreugde en Bliss te ontvangen. In deze natuurlijke staat stem je je af op Hogere Wil als om in de Liefdesstroom te verblijven. Net als de vreugde van de Schepping met jou wordt gedeeld, kun je op jouw beurt dankbaarheid en waardering uitten. Geef rijkelijk van jouw overstromende Kelk, want dit helpt je om in een oneindige zonsopgang  te leven.

De makkelijkste manier om vreugde in je leven te laten komen is door het loslaten van oordelen en verwachtingen. Je Innerlijk kind herkent dit intuïtief, omdat de analytische geest nog niet zo verankerd is. Je weet dat de Universele Liefdesbron niet kleiner is als je verdrietig of depressief bent! Laat de Levensvreugde je verrassen door voorbij het lineaire verstand te gaan!

Overgave
surrender cover video 2sec.gif

Overgave

Vertaling volgt
 

Levensvreugde

Open je hart om je geboorterecht van Liefde, Vreugde en Bliss te ontvangen. In deze natuurlijke staat stem je je af op Hogere Wil om in de Liefdesstroom te verblijven.

Net als de vreugde van de Schepping met jou wordt gedeeld, kun je op jouw beurt dankbaarheid en waardering uitten. Geef rijkelijk van jouw overstromende Kelk, want dit helpt je om in een oneindige zonsopgang  te leven.

"Stem af op hogere wil. om in de liefdesstroom te verblijven."

bottom of page