top of page
  • Foto van schrijverMichiel Kroon

Verkopen van de Gidskaarten op de markt in Glastonbury

Bijgewerkt op: 14 okt. 2019Een bezoeker van onze kraam trok de 'Overgave' kaart op de markt in Glastonbury, en ik had het gevoel dat deze kaart ook voor mij was. Ik heb me wat onrustig gevoeld, omdat ik nog veel aan het verwerken ben van de afgelopen maanden terwijl ik ook dingen moet regelen van moment tot moment. Ik vroeg me af of ik te veel in de weerstand zat, maar toen ik ook de 'Stapstenen' kaart trok liet dit me zien dat het oke is een stap tegelijk te zetten.


Het ging erg goed op de markt in Glastonbury, die elke dinsdag ochtend plaatsvind. (neem even contact op als je wilt weten wanneer wij er zijn). Het was fantastisch oude vrienden en reizigers te ontmoeten. Iris en Joop (bedankt voor het maken van de foto) waren uit Nederland gekomen om te genieten van de energie in Glastonbury. Er waren veel Nederlanders op deze dat en ook een groep uit Zweden die aantal sets kocht.