top of page
  • Foto van schrijverMichiel Kroon

2e editie Engelstalige kaarten, Nederlandse versie in ontwikkeling.

We hebben alweer de tweede voorraad binnen van ons Lemurian Starchild Oracle, en we zijn erg dankbaar dat dit zo goed ontvangen is! Nu vraag je je misschien af: waarom in het Engels als Nederlander? Leanne en ik hebben elkaar ontmoet in Glastonbury en daar is onze samenwerking gestart. Maar ik had sowieso al veel activaties gekregen in Engeland, waardoor ik contact kreeg met Aartsengel Michael en Pleiadische lightwezens, en ook contact met 'menselijke' lichtwezens (=andere mensen) :-)


Het was voor mij en Leanne, die Engelse is, een logische stap om de Orakelkaarten in het Engels te creëren. Daarnaast vind ik het Engels heel fijn om spirituele waarheid uit te drukken, en in het Nederlands vind ik het soms wat lastiger om meteen de juiste woorden te vinden.


Maar nu komt de Nederlandse versie eraan. Het zal geen letterlijke vertaling zijn, maar ik ga 'in de energie' zitten en de woorden laten stromen. Daardoor ontstaat er eigenlijk een kaartenset die speciaal is toegespitst op Nederland, en de connectie die we hebben met Lemurië, de Pleiaden en andere lichtwezens.


Ik heb er vorig jaar al aan gewerkt, maar toen kreeg Leanne een hersenbloeding. Daardoor heeft de vertaling een tijd stil gelegen. Het was een diep helingsproces, ook voor mij. Leanne is nog erg vermoeid maar heeft geen blijvende schade opgelopen hiervan.


Het zal een heel mooi proces zijn om weer helemaal de energie van iedere kaart te voelen en deze te vertalen. Ik ben op ongeveer 10% van het Deck, dus het zal nog een tijdje duren. Maar ik hou jullie op de hoogte!191 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


88pijlenboogje88
Aug 02, 2022

Is de Nederlandse vertaling van Het sterrenkind al klaar ? ( medio 2022 las ik)

Like
Michiel Kroon
Michiel Kroon
Aug 02, 2022
Replying to

Ik ben er nog mee bezig en houd je op de hoogte. Wanneer precies kan ik nog niet zeggen, het kan ook zijn dat er eerst een digitale versie komt in het Nederlands

Like

Michiel Kroon
Michiel Kroon
May 09, 2020

Dank je voor je reactie Monique! En wat fijn dat je de energie kunt voelen. Licht groeten Michiel

Like

mjw75
May 08, 2020

Wat een geweldig orakel set (Engelstalige). Voelt vertrouwd een hele mooie en warme energie ben er heel blij mee!

Dank jullie wel je voelt dat dit met Liefde is gemaakt.


Monique

Like
bottom of page