top of page
  • Foto van schrijverMichiel Kroon

Je bent een heelmeester

uit: Lemurisch sterrenkind gidskaarten, inleiding Jouw wonden zijn symbolisch voor het lijden van de mensheid, en de verwarring waar de mensheid zich in bevindt. Niets hiervan is je ware essentie; het is een eeuwenoude erfenis van pijn en ego. Toch is dit inzicht in je wonden waardevol, want diep van binnen hebben ze de potentie voor een grote transformatie naar liefde en licht.

Geef jouw pijn nu aan je lichtfamilie van onder meer Lemurische en Pleiadische heelmeesters. Of het nu om een emotioneel trauma gaat, of een wond die zich als ziekte manifesteert, je lichtfamilie neemt je lasten graag van je over. Het loslaten van zwaarte kan heel-helend zijn, en het trekken van een gidskaart kan helpen in dit proces.

De Lemurische blauwdruk voor de nieuwe aarde openbaart vele krachtplaatsen, zowel fysiek als etherisch. Misschien ervaar je in een droom of visioen dat je ze bezoekt en er Pleiadische en Lemurische gidsen ontmoet. In hun liefdevolle aanwezigheid heel je, en je ontvangt hun liefde die vrij is van verwachting of oordeel. Je maakt diep contact met het licht van je waarheid en laat dit vanuit je hart ook schijnen op je huidige aardse situatie. Zo ben je een heelmeester en je bent voorbij elke illusie.

We scheppen de ruimte waarin jij jezelf kunt ontpoppen als heelmeester. Dit is het belangrijkste doel van deze kaartenset en gids. De gidskaarten zijn als een pad van licht waardoor je je stralende Zelf kunt zien en ze openen poorten naar heel zijn, waarheid en ascensie.

Heel jezelf; dit is je waarheid en je pad. In multidimensionaal bewustzijn zijn je waarheid en je pad één. Je gezegende heelheid is in elke stap op je helende pad aanwezig.


Laat het heelproces plaatsvinden zonder hoge eisen aan jezelf te stellen. Vanuit het hart van compassie is dit de Lemurische boodschap die jij in jouw hart kunt ontvangen 

De Lemurisch sterrenkind gidskaarten zijn nog in ontwikkeling en zullen gepubliceerd worden wanneer het moment dáár is :-) We houden jullie op hoogte.


Liefs,


Michiel en Leanne

128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page