top of page
  • Foto van schrijverMichiel Kroon

De Nederlandse website is hier!

De timing zal bepaald worden vanuit de hogere dimensies, maar de vertaling naar het Nederlands komt eraan. Daarom heb ik deze website nu alvast gemaakt.


‘Lemurian Starchild Oracle’ wordt ‘Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten’.

De Lemurische energie is grenzeloos, en dit was letterlijk zo in de oorspronkelijke creatie. Er waren centrale plaatsen waar deze beschaving zich bevond, maar de energie ging de hele aarde over. Mensen van over de hele wereld herinneren zich incarnaties in Lemurië.


Ook in Nederland wordt de Lemurische en Pleiadische energie steeds sterker gevoeld. Als ze met deze energie geconfronteerd worden, hebben de meeste mensen één van twee reacties: helemaal afsluiten of hun hart openen. Dit heeft te maken met overtuigingen, ‘hoe dingen horen te zijn’ etc. Als we ergens door geraakt worden in ons hart hebben we de mogelijkheid voorbij deze conditioneringen te gaan.


De Pleiadiers helpen ons ook bij dit proces. ‘Pleiaden’ is de naam van een sterrenstelsel waarvan de inwoners ons geholpen hebben met de oorspronkelijke creatie. Ze laten ons zien dat we niet de eerste levensvorm zijn in het heelal, en dat we voorouders van planeten in andere sterrenstelsels hebben. Ooit inspireerden de Pleiadische gidsen ook wetenschappers om tegen de bewering in te gaan dat de zon om de aarde zou draaien.


In het huidige bewustwordingsproces zullen de Lemurisch Sterrenkind Gidskaarten een rol spelen. Dit zal spontaan en vanuit vreugde gebeuren. Onze familie van licht laat ons zijn dat we geen missie hoeven te volbrengen, noch de wereld hoeven te redden. Daarom laten Leanne en ik deze creatie vanuit de natuurlijke liefdesstroom gebeuren.


Liefde & licht, Michiel&Leanne168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page